weboldal készítés keresőoptimalizálás honlapkészítés
EGYEDI WEBOLDALAK
Minőségi oldalak készítése megfizethető áron, rövid határidővel.
KERESŐOPTIMALIZÁLÁS
Weboldalát optimalizálom, hogy a legjobb pozíciót szerezze a Googlebe.
MODERN STÍLUSOS DESIGN
A kor trendjeihez és az Ön elképzeléseihez igazított oldalak készítése.
EGYEDI WEBOLDALAK
Minőségi oldalak készítése megfizethető áron, rövid határidővel!
KERESŐOPTIMALIZÁLÁS
Weboldalát optimalizáljuk, hogy a legjobb pozíciót szerezze a googlebe!
MODERN STÍLUSOS DESIGN
A kor trendjeihez és az Ön elképzeléseihez igazított oldalak készítése.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS, SEO KERESŐOPTIMALIZÁLÁS ÉS SSL TANUSÍTVÁNY

A weboldalak három kulcseleme a keresőoptimailizáltság, a design, illetve a kialakítás és a folyamatosan megújuló tartalom. Ha az egyik pillér hiányzik a honlapja nem fogja a kívánt eredményeket elérni. Éppen ezért mindhárom területtel foglalkozom és az általam készített oldalak mindhárom területen kiemelkedően teljesítenek.

A HONLAP HÁROM PILLÉRE

Reszponzív (mobilbarát), SSL tanusítvánnyal ellátott oldalak

Ha van egy meglévő webhelye, vagy a közeljövőben tervez egyet, fontos megérteni azokat a tulajdonságokat, amelyek az online befektetés hatékonyságát eredményezhetik, vagy épp ronthatják. Egy nem vonzó, vagy rosszul felépített webhely többet fog rontani a vállalkozásának, mint segíteni.

MIÉRT ÉRDEMES SSL TANUSÍTVÁNY HASZNÁLNI?

SSL tanúsítvánnyal adataink titkosításon esnek át, mielőtt azok az interneten keresztül átvitelre kerülnének. A titkosított adatot csak a célszerver képes lefordítani. Ez biztosítja, hogy a weboldalon megadott adatainkat nem tulajdoníthatják el.

2014. augusztus 6-tól kezdve a Google bejelentette: az SSL tanúsítvánnyal rendelkező weboldalak előkelőbb helyre kerülnek a keresőmotorjukban. Ez is egy előny, amiért megéri SSL-t használni.

Amit nyújtok, hogy a weboldala a hozzáfűzött reményeket valóra váltsa:

Megjelenés

20%

Funkcionalitás

20%

Honlap használhatósága

20%

Keresőoptimalizálás

20%

  • RESZPONZÍV - Az általam készített oldalak minden esetben reszponzívak, azaz optimális megjelenést biztosít minden eszközön.
  • SSL TANUSÍTVÁNY -Minden oldalt SSL tanusítvánnyal látunk el a nagyobb biztonság és a jobb Google helyezés érdekében.
  • EGYEDI MEGJELENÉS - Nem használok keretrendszereket, így minden általam készített weboldal szmélyre szabva készül.
  • SZEMÉLYES TANÁCSADÁS - Minden project előtt személyesen konzultálok leendő ügyfeleimmel a legjobb végeredmény érdekében. Amennyiben a személyes találkozó nem megoldható, akkor online.
  • TÁRHELY ÉS DOMAIN - Korlátlan tárhelyet biztosítok honlapja számára és a domain nevét is bejegyzem.
Alkalmazott technológiák

WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE MEGFIZETHETŐ ÁRON!

Sokan konkrét árakat szeretnének, ami nem lehetséges, hiszen minden oldal más és más. Az ügyfeleknek is előnyösebb, ha a leendő weboldalhoz alakítom ki az árat.

Bizonyos feladatokat az ügyfél is elvégezhet, gondolok itt a weboldal tartalmi részének megfogalmazására, illetve fényképek kiválasztására. Ezek sok időt vesznek igénybe,ám elkészítésükkel a költségeket is csökkentheti.

Ingyenes konzultáció

Ingyenes konzultáció

Ebben a szakaszban számos konzultációval segítek meghatározni a célokat és a tartalmat (természetesen az oldal elkészültéig még sokat változhat). Az Ön elképzelései és a tapasztalatom alapján segítek a megfelelő weblapkészítési csomag kiválasztásában.

Weblap tervezés

Tervezés

Itt kezdődik az Ön vállalkozásához, illetve a megjelenítendő tartalomhoz illő grafikai arculatterv elkészítése. A korábban meghatározott célok és tartalom alapján meghatározom a főbb kulcsszavakat, amelyre a Google-ban keresve a weboldal a találati listán meg fog jelenni.

Honlap átadása

Honlap átadása

Ha elégedett a munkámmal, akkor megtörténik a honlap feltöltése a webtárhelyre, ezzel gyakorlatilag a weboldal nyilvánossá, bárki számára látogathatóvá válik. Minden munkámra GARANCIÁT vállalok.


FŐOLDAL RÓLAM ÁRAK TUDÁSTÁR ELÉRHETŐSÉG

Copyright 2019 © TamásWebstúdió.hu, Minden jog fenntartva