stílusos design

STÍLUSOS, MODERN DESIGN

Az Ön igényeihez és a kor trendjeihez igazított
stílusos oldalakat készítek.
STÍLUSOS, MODERN DESIGN
Az Ön igényeihez és a kor trendjeihez igazított stílusos oldalakat készítek.

Az egyik legfontosabb dolog egy vállalkozás számára a jó weboldaltervezés. A jó webdesign lehet az egyetlen dolog, ami kiemeli Önt, vagy visszaveti a versenyben. A professzionálisan tervezett weboldal befolyásolhatja, hogy hány webhely látogató marad a webhelyén.

A webhelynek vizuálisan vonzónak, csiszoltnak és professzionálisnak kell lennie. Ne feledje, hogy ez tükrözi cégét, termékeit és szolgáltatásait. Lehet, hogy weboldala az első, és csak egyetlen benyomás, amit a potenciális vásárló kap a vállalatától.

stílusos design
A webes tervezés a felhasználó intuíciójának felhasználásával egyértelműen kifejtheti a funkcióját. Legjobb esetben ez önmagától értetődő.
A jó weboldaltervezés hangsúlyozza a termék hasznosságát, miközben figyelmen kívül hagyja mindazt, ami károsíthatja azt.
  • Jó színhasználat: a megfelelő színséma 2 vagy 3 elsődleges színt tartalmaz, amelyek jól illeszkednek és megfelelő hangulatot vagy hangot adnak az Ön vállalkozásának. Ne erőltesse túl a színt, mert elvonhatja az írott tartalmat.

  • Könnyen olvasható szöveg: A legegyszerűbben olvasható kombináció a fekete szöveg fehér alapon, de sok más színkombináció elfogadható, ha a kontraszt a megfelelő tartományon belül van. Használja a könnyen olvasható és a legtöbb számítógépes rendszeren megtalálható betűtípust. a közönségtől függően. Tartsa a bekezdés szövegének betűméretét 10 és 12 pont között.

  • Jelentős grafika: A grafikák fontosak, mivel vizuális sokféleséget kölcsönöznek, és egyébként unalmas szöveges oldalra nyújtanak segítséget. Azonban ne használja túl őket, és győződjön meg róla, hogy az írott tartalmához adjon jelentést vagy kontextust. Ne töltsön túl egy vagy több oldalt 3 vagy 4 képpel.

  • Egyszerűség: Tartsa egyszerűnek és elegendő helyet biztosítson. A kiegyensúlyozatlan elrendezések lehetővé teszik, hogy a nézők az üzenetre összpontosítsanak. Ne terhelje túl a webhelyét túlságosan bonyolult tervezéssel, animációval vagy más hatásokkal, csak azért, hogy lenyűgözze a nézőket.
FŐOLDAL RÓLAM ÁRAK TUDÁSTÁR ELÉRHETŐSÉG

Copyright 2019 © TamásWebstúdió.hu, Minden jog fenntartva